my spirit

Wednesday, July 13, 2011

Sudah Minggu kedua! :)

Assalamualaikum sume!!
Lame sudah aku tinggalkan bilik menaip aku..Dah berhabuk tapi tak ketara lah..Ni aku datang nak bersih-bersihkannya..Al-maklumlah aku sangat bz di office...Bz yang malas..Guane tu? HUhuhuuh....

Ermm, aku nak cerita pasal perkembangan braces aku..Now dah masuk 2 minggu..Alhamdulillah, semakin lama semakin serasi dengan mulut..Kalau selalu si pemakai braces akan cakap yang dalam mulutnya akan terbentuk ulser, Alhamdulillah bagi aku takde pun..Tapi takut jugak lepas-lepas ni mana tahu ade pulakkan..Tapi sekarang ni, syukran la...

Dalam bab pemakanan pulak, sume aku dah hentam kecuali bende-bende yang memang keras dan menyebabkan aku memang takleh nak makan..Tu je...Lagipun baru-baru ni, aku punye gusi kat dalam bengkak sikit sebab banak mengunyah kot..That's why aku dah kurangkan sikit mengunyah kcuali if aku betol-betol lapar..Tu je...

Ermmm tu je la kot nak dikongsikan..Dalam 2 minggu lagi aku ade perjumpaan ngn doktor..Kali ni maybe aku kene cabut gigi..Hope everything is gonna be alrite soon..Tu yang aku berdoa...InsyaAllah..

Ok la, just nak melaporkan tentang perkembangan gigi je..Nanti if ade perubahan pada bentuk gigi, aku kan upload berita dan juga pic.. OK? Nite sume..

gracias for read! :)

4 comments:

Farhana Zamzury said...

best tak pakai benda alah tu?
maintenance mahai tak?huhu..

akmar mia said...

best ko kate?hehehe...
sakit ouh...now dah stabil la..
maintenance boleh la..boleh la juga aku bayar..

Farhana Zamzury said...

hahahah..tgok ko cam sonok je kan pkai besi tu..heheh..tu la aku tnye best ke tak..kih3..

akmar mia said...

takdo do best..tak leh nak makang dengan molek..hehehe...tp terpulang pada individu lah... :)

Post a Comment