my spirit

Thursday, May 19, 2011

pc problem!

Assalamualaikum sume...

yeah!Dapat juga aku menaip-naip disini...Ermmm ni bukan kat pc aku, pc aku ade problem..Leetttteeeehhhh!!!Aish.. NI sume pasal kejadian semalam..Tapi nak marah-marah pun takleh jugak, sebab bende da nak jadi..So aku redha je la...Naseb bek ari ni ofis takde orang...So, aku pinjam pc boss jap..Eh2, aku da mintak kebenaran ea? Sorry sikit..Ingat aku main terjah ke?

Ntahla, lagipun pc aku tu da lame...Nak request baru cam malas pun ade..sebab selagi boleh gune, kite gune sampai takleh nak gune langsung..Betul dak? Aku ni bukan jenis yang suke membazir kalo bab2 camni, tapi membazir kalo shopping.. HUAHUAHUA ! :D...

Itula aku...Actually banyak bende nak diceritakan, tapi korang pasti boring sebab sume cerita yang nak diceritakan tu sumenye tentang hati, perasaan..Sb tu aku kalo nak update entry aku pk sepuluh kali sebab takut sume readers bosan kalo aku asyik bercerita tentang hati dan perasaann..HUhuhu...tapi bagus jugakla an kalo ada yang memahami... Sebab ni la perempuan.. Mana leh lari dari hati dan perasaann tul dak?




Aku rasa cam balik awal lak ari ni, sb pc prob..Tapi sian pulak kat kakak ofis aku ni..Die demam...Ermmm takpela, cari lah apa saja keje yang patut untuk meluangkan rasa bosan ni...Aku malas nak usik pc boss ni lama-lama, nanti dituduh menceroboh pulak..ermmm..bosan tahap cipan, dewa sume adelah...

Okla, banyak aku ngomel kat sini, banyak pulak nanti aku merepek + mengarut..HUHUHU...aku blah dulu k guys! Take care sume..Daaaa.....Love u..

gracias for read! :)

2 comments:

アヌム ちゃん said...

semoga pc cepat2 ok balik k :)

Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

akmar mia said...

ermmm kalau la cepat di settlekan..if idak?masak le nak nunggu..thanks for comment! :)

Post a Comment