my spirit

Monday, May 9, 2011

cerita hari ini..

assalamualaikum sume.. heee~~

Cerita tentang perut lagi.. Huhu..Ari ni tak makan breakfast. Datang-datang ofis, orang yang selalu teman cuti rini. So, perut pun berdendang sayang. Ingatkan ari ni kat ofis berseorangan, rupa-rupanya ada jugak yang datang. Alhamdulillah, syukur. Hikhikhik... ^_^

Perut demam ari ni, sebab tak makan breakfast. Ni pun baru je la beli, isi perut sikit daripada melarat nanti langsung. Dah la pening pale. Nak study lagi, sok final paper. Hohoho! ^o^.

Korang-korang, doakan aku k boleh wat. Terima kasih semua. Lagi satu, sok aku nak try pergi Testshoot Dara.Com. Hohoho! Sangat la nervous, sebab baru nak ngetest2 bende-bende cam ni. So, ikut nasib badan la. Ada rezeki, adalah. Tak mengharap pape pun. Just try nak cari experience.

Kalau ade luck, insyaAllah. Doakan aku k kengkawan. :)..
Ok la, cocet cocet cocet, aku ase nak stop sini sat. Nak study untuk esok. Keje takde sangat. Kalau ade pun aku just pending die and continue after exam (haaa?boleh ke?boleh jugak la.. hikhikhik)...

gracias for read! :)

2 comments:

nowriz said...

gud luck for ur final paper n testshoot.. :D

akmar mia said...

thanks dear nowriz...
;)

Post a Comment