my spirit

Tuesday, April 19, 2011

google map..

hye guys!

Datang lagi ngan post baru. Hehehe. Bila dah free, camni la jadinya. Asyik mahu menaip je. Actually ade je kejenya. Tapi boss kata tak urgent. Tu yang menaip je ni. (^_^). Sangap bai lame tak menaip. Ermmm, tadi aku saja la an, google-google map untuk aku pergi klinik pakar yang aku nak pergi tu. Then, jumpe la jalannye. Pas da setel kerja aku mencari map tu, tangan aku ni gatai la pulak nak google map Perak.

Saje la, nak tgok kampung aku kat Bagan Datoh tu. Dapatlah tengok, pastu tangan ni gatal lak menarik map tu ke Teluk Intan. Suddenly i remind something special at Teluk Intan. hehehe. That placed I went it time i'm in Form 5 asenye.*sorry if my english broken. :)

Tempat tu, sebuah rumah. Tempatnya amat la tenang, dikelilingi ladang-ladang kelapa sawit. View dia sangat la menarik. Aku pernah jejak 3 kali la dalam hidup. Huhuhu. Eh!entry ni sekadar suke-suke tau. Bukan nak mengimbau kenangan lalu *walaupun terimbau sikit.tapi takde maksud pape pun. Yang mengetahui, janganlah anda berpikiran yang bukan-bukan. :)

Takde niat lain pun. Empunya tempat, janganlah memarah cam hari tu ye. Promote tempat awak je. *wink2.
Glad to went there. Seriously. Thanks to him coz met me with his family. Kalau idak, tak merasa ler teman nak ke tempat gitu. Tapi time aku pergi tu, tempat tu still banyak pokok, and new year ari tu aku datang, that place has a lot of changes. Seriously but it still look nice. Ok, at below, I'll show you guys view from above that I got from Mr. Google. BTW, thanks Mr.Google.



Ushalah wahai kengkawan. :)

gracias to read!

14 comments:

Anonymous said...

ni rumah sape ni kak?
kadang2 duduk tempat mcm ni best.
tenang je.
bunyi kerete lalu lalang pon kurang.

-ladyana-

Anonymous said...

asenyer 2 bkan uma dier r..uma dier belah uma y ade arrow 2..hahaha..=p

akmar mia said...

ladyana: ni rumah kawan akak.cantik an?tenang je. :)

akmar mia said...

anonymous: yeke?cmane pulak awak tahu?tp saya rasa memg pun kot sebelah anak panah tu. ke awak pemilik rumah itu? hahaha. ! :)

Anonymous said...

akak penah pegi 3 kali je?
knpe x pegi lagi?


-ladyana-

Anonymous said...

mesti r tw..sy pena pegi sane..hahaha..dah hafal dah pon tmpat 2..hehe..dak le..sy bkan pmilik uma tu le..saye kawan rapat kepade salah sorang pmilik umah 2..=p

akmar mia said...

ladyana: haish, takkan la akak nak berulang ke situ. pergi pun ade tujuan.tu je.

akmar mia said...

anonymous: laa yeke?awak ni kawan sape?yang laki-laki or yang perempuan?pape pun nice to meet u.mesti selalu datang situ kan? :)

Anonymous said...

secret sis..hehe..nice to meet u 2..x r slalu..haha..sori..sy nyibuk je kat cni..=p..hope awak x marah..=)

akmar mia said...

anonymous: hehehe. taklah. watpe la saya nak marah. saya glad sebab ade jugak yang sudi bace blog saya. nanti datang la lagi. but, u make me so curious. camane ni? :)

Anonymous said...

ops..curious?haha..someday,u will know me..i jz do some blogwalking..then..i found ur blog..hehe..its nice..=)..

akmar mia said...

anonymous:ya, really curious.haha.orite.if im still alive, hope will know u.thanks rajin blogwalking here. :)

Anonymous said...

okay..haha..nice to know n meet u(even at here..=p)..welkam..we will meet someday(full of confident)haha..=p

Anonymous said...

ni rumah 'orang' tu ke kak akma?
lain macam je bunyi nye.
hihi.


-ladyana-

Post a Comment