my spirit

Tuesday, February 1, 2011

perempuan gile anak saudagar penipu??sapekah??hahaha...

assalamualaikum..

kembali memeriahkan blogku yang lame ku tinggalkan..hari ni mood datang untuk mengupdate blog...title atas tu khas untuk seseorang..sape?adelah...*rahsia...hehehe..ade la kan, makhluk Allah tu...adess..namanya sangat la sedap tapi perangai?aku hanya mampu mengucap dan beristighfar...tu la perempuan, kalo da cemburu bute sangat2 camtu la jadinye...adesss..sian lak an die kalo aku mengata..aku da menambah dosa aku ni..maafkan saya je cik dot dot dot...hahaha...sb ko mulakan game, aku akan mainkan game ni...ada faham ka?


bukan niat utk mencaci maki anda, atau mengeluarkan kata-kata kesat yang menyakitkan hati tapi bila anda da memulakan, saya pun mengikut rentak anda...anda naik, saya naik, anda beradab, saya akan beradab, anda membuta tuli, saya ikut juga membuta tuli..so jangan nak salahkan saya atas kesilapan anda sendiri...anda silap orang la kan bermain dengan saya..


mungkin sebelum ni, takde orang yang tegur anda,.so takpe..biar saya yang tegur anda even dengan cara yang teruk..agar anda dapat lihat camane kelakuan anda...memg saya pakai tudung, tapi tak semestinya saya nak berlembut dengan orang macam anda...dasar PEREMPUAN GILE...eh?yeke?hahaha..sape ditempat saya pasti akan mengiyakan...maafkan saya k cik kontroversi...saya pakai tudung pun, adab saya jage..cume ngn orang2 jenis cm awak je saya takkan jage adab saya..sb rugi kalo saya beradab kalo awak tak beradab...ada paham?


jangan ingat saya bertudung awak leh pijak kepala saya dengan sewenang-wenangnya...n jangan nak jd pengecut sangat la kan...hal kite,.kite setel..jgn nak libatkan pihak ketiga..tuu namenye tak dewasa la an...so, moral kat sini, macam yang saya pesan, u should find the book about ethics and how to respect other people..supaya awak lebeh menghormati orang...ok?hope u always fine..saya doakan kesejahteraan awak..adios!

gracias to read my entry.. :)

4 comments:

eensalleh said...

kalau tak kawen jugak,aku tak tau la nak cakap macam mane.haish.

enemylover said...

tula pasal..kalo tak kawen jugak, aku gelakkan je..memg gelabah...huhuhu..

tort said...

ain tao cite ek? hahaha
naseb la pmpn tu..ckp x serupa bikin..
choyyy~ HAHAHA

enemylover said...

aieen my love mestila tahu cite..huhuhu...tu la cakap cm ape je..hareeemm jad punye budak..huhuhu..

Post a Comment