my spirit

Tuesday, February 1, 2011

what is the love?

assalamualaikum..

haaa, korang mesti rase seronok dengan tajuk kt atas ni kan..ermmm...sape tahu??sila la angkat tangan sambil julingkan mata!!yeay!!hehehee...takde la...main-main je...cinta tu bagi aku anugerah dari Allah S.W.T.. perasaan die indah..sangat la indah..sebab aku pernah rasa macamane cinta for the first sight..hehehe..but just be memories only..so sb tu aku kate the felt was so wonderful.and kite akan rasa macam love is blind..iye..memg cinta itu buta..



Allah tu nak kite bersyukur sb itu Dia bagi kite perasaan cinta...segalanya bermula dengan mata, dari mata turun ke hati...dari hati meresap ke jiwa..camtu la perasaannya..sangatla syahdu...hehehe..macam melalut kan bunyi die,,tapi memg tu la yang aku rasa..how about korang???same tak cam aku rasa?cite aku tak le macam fairy tales..biase2 saje..huhuhu..cm hareeemmmmmmmm gilek errr bunyinyeeee...hehehehehe....tp kalo falling in love at the second sight pun kiut jugak tau,,,hehehe,,aku ade, korang?ade?ke yang hadooo??hehehe...kalo korang ade rase2 yang nak dikongsi, leh la sharing-sharing kt kotak comment aku tu tau...dialu-alukan... ;)


gracias bace entry ni!!!

2 comments:

Prahara Abadi said...

cinta itu jiwa,jiwa itu rasa.
( ^ __ ^ )'

enemylover said...

rasa itu manis, semanis gula.. :)

Post a Comment