my spirit

Wednesday, January 26, 2011

homework im coming!


assalamualaikum sume!

menaip entry dengan penuh senyuman walaupun diameter mata semakin mengecil, tapi tetap membesarkannya..hhuhuhu...assignment menanti dengan gembiranya..dan saya pun perlu menelaah semua yang dipelajari pada dua hari lepas..sebagai revision, saya akan mengulangi kembali ape yang Prof Abdul Latiff telah ajarkan even ketika kelas itu , saya telah lewat..Maafkan saya Prof!huhu..dengan selamber saya duduk dan terus membuka buku tanpa arah tuju..hahaha..akhirnya kelas Prof ade bagu kerja rumah atau dipanggil "homework!"..terima kasih Prof..nyaris aku datang, kalo tak, haaa apa pun dok tahu..huhuhu..time nak balik, kunun-kunun aku menjadi pelajar yang cemerlang la kan, aku bertanya Prof tentang soalan yang die bagi, bagaimana nakk buat keje..huhuu..*cover line kene la terbaik bai! dan aku pun pulang dengan senang hati..ngeh..ngeh..ngeh.. (:~ tapi itu cerita hari isnin der..


kejadian ari selasa pulak, aku adalah yang terawal dalam ke kelas..*menjadi pelajar cemerlang lagi kah??kunun la kot..~~ subjek pada hari itu adalah Language of Arabian Part II...fuuh!aku ingat, aku la terlewat tapi tak sangka terawal..ermmm kelas tu agakla fun..seronok and faham..dan akhir kelas aku kene wat "homework" utk oral dan exercise dalam buku...

so now ni aku ngah pikiaq nak karang ayat utk assignment Essential of Human Resources ni...ermmm hope ape yang aku pikiaq logik ni betul la naa!! before wat "homework" aku warmm-up dulu dengan menulis-nulis di blog yang tersayang ni..

okla, da tiba masanya mahu berperang dan memikirkan strategi utk berjuang dalam pertempuran ni..huhuhuhu...gotta go dear!! daaa....
peace no war k!!

thanks sempat bace entry ni..!! (:

2 comments:

tort said...

gud luck dear ;)

tort said...

gud luck dear ;)

Post a Comment