my spirit

Tuesday, January 25, 2011

join contest lagi! contest kami pose comey!!


assalamualaikum..


first of all, aku nak introduce the owner of the contest..tarraaaaa!!!!

amni name ea..hehehe..umur??ermm die adik aku la kirenye..aku kakak..hehehe...

so, aku join contest die..di tag oleh adik kesayangan ku..ermmm layankan je la..contest kali ni titlenye kami pose comey..kalo u all nak join klik si belah sane nun..hehehe,,so pic yang aku letak,adalah pic yang dibawah ni..pic yang tak diedit kerna aku rasa cam nak natural saje..


hehehe...hadiah? hadiah die menarik jugak tau..so aku pun dengan rela hati join contest..sebab kenapa aku join??sb aku suke join contest and aku juga ditag or dijemput untuk join contest ni..so kalah menang aku tak kisah..tak berharap pun..mesti ade lagi peserta lain yang pic lagi comey..ye dak??hehehe..

ermm so kalo ade rezeki, aku kena la an..hehehe...pic ni pun pic tangkap muat dalam folder aku..huhu..ok la..amni!tengok tau pic kakak..! :)

2 comments:

amny.. said...

thnx join..;DD

goodluck yepp....

ehheheh...

amni follow sini..

\\(^^)//

tort said...

wahhh~ pic kite bersame~
i like..haha =)
<3 u babe

Post a Comment