my spirit

Monday, January 24, 2011

berkobar-kobar! :)

assalamualaikum sume!




dimulakan dengan senyuman seindah alam..hehehe..kerna apa?korang agak-agak??haaa..ade lah..
marah la tu kalo aku tak gi tahu kan??ok2, kite kongsi cerite ea?tapi ade syarat, kene tepuk tangan dulu...haaa..pandai..hehehe..ape lah yang aku mengarut-ngarut ni kan? :)

actually, aku rasa my dreams nak pakai braces it will become true..sangat teruja k..mahukan gigi yang santek, molek..(cantik ke?)hehehe..aku tahu aku tak cantik.. T__T..tapi tak salah kan kalo nak membetulkan gigi sendiri??ermmm the person was insipred FATIN LIYANA..hehehe..role model aku mahu berjaya..mahu jadi seperti dia but bukan tiru die..sb die hanya sorang.. ;)..aku cuma mahu mengikut cara die suksess..tu je..and semangat pulak, aku amek dari DATIN!! yeay!that girl..tahap konfiden die memang sangatla tinggi and sangat la berani..so take her spirit to through my future life...


sekarang ni, aku dalam proses diet..(diet ke??hahaha)..masuk minggu ni kire 3 minggu aku tak sentuh nasi, but just eat roti..only 1 kg yang turun..so how??ermm betul kata orang.."beauty is pain"..tapi aku taknak berpatah semangat..aku tetap nak usahakan lagi utk kurus.. chaiyok!!

takpe, takpe, takpe...i will success soon with my strong spirit, insyaallah i can do it...
:)....ermm korang-korang doakan aku tau...n lagi satu, if korang-korang ade tips utk kurus yang baik, leh tak sharing-sharing ngn aku??kalo ade, korang komen-komenla entry aku ni..aku hope sangat korang leh tolong tau..thanks sume...ok la..aku ni dah ler tengah mengular...hehehe..nanti kantoi susah pulak..korang take care k..

thanks sudi bace entry aku.. :)

3 comments:

Amiey White said...

Amiey nak wat gak berapa kena ea?

enemylover said...

amiey pun nak wat jugak?
ermmm doc yang bakal kite pegi ni, die amek dalam 3k or 4k..but very cheap deposit..only rm300..hospital at ampang..
:)

RatuSyahadah said...

Adik..xpayah kurus2 sgt..awk dah cantik... ;)

Post a Comment