my spirit

Friday, December 24, 2010

perubahan blog..

salam pagi ke tengahari..hihihihii..entry aku kali ni aku nak ucapkan terima kasih kepada blog-blog yang membantu aku mencantikkan blog aku ni ha...hehehe...so disini, aku nak bagi credit kat blog-blog yang terlibat tau..

utk background: http://templatesbytenille.blogspot.com/

utk widget-widget dalam blog: http://jeritanblog.blogspot.com & http://widgetindex.blogspot.com

hehehe...ni la blog-blog yang banyak memberi ilham utk aku mencantikkan blog aku...so if korang-korang nak belaja tentang tutorial blog boleh la singgah-singgah di link yang aku pamerkan..ok??
so have a fun k...

2 comments:

Amiey White said...

cantik3....
syukke3....
burung hantu :D

enemylover said...

amiey, lame tak singgah sini..hehehe..ade pun die..rindu tahu..thanks amiey.. :)

Post a Comment