my spirit

Monday, December 20, 2010

hand made craf? make me crazy!




hey uols!hehehe.tgok entry kt atas.
hand made craf. aku udah gile ng sume produk berkaitan ini.
huhuhu. nak tahu kenapa?
ini gara-gara influence from kwn baik aku, een salleh!
salahkan makcik cermin mata itu!hehehe..

babe, jangan marah naa...
aku gurau ja..
now ni aku sgt2 gile ngn bende2 itu yunk..
adess...hahaha..
rambang mata aku..tp dengan keadaan kewangan yang tak menentu, aku hanya mampu menahan rasa..cewah..
hehehehe....

buat ayat sedeh la pulak an...
tp demi anda aku ade try beli plushie dari due kedai..
and pillow gift for my friend yg nak kawen..
cik bimbim yang orange and mr.teddy..
selain itu juga aku ade wat wedding gift utk kwn baik aku sekolah teknik..
wedding day pillow..nti da ade aku upload photo..kerna ia masih dalam proses..
hope my friend suke..hehehe..

ni pic-pic yang aku purchase from that blog:

wedding pillow for my friend..example die like this..
dari mymea



mr.teddie - contoh jugak..
dari freakydolls



cik bimbim!! ni aku beli.. :)
dari tecik craft



tomey kan sume-sume ni??
hehehee..
suke3!! :)
so if aku puas hati, aku akan purchase lagi..
hehehe..
(^_^)V

2 comments:

eensalleh said...

aku dh dapat plushies!comel gile tauuuuuu

enemylover said...

hehehe...yeke??
aku pulak ngah tunggu aku punye..
tak sabar ouh..
:)

Post a Comment