my spirit

Tuesday, December 21, 2010

credit to syuk!

hye sume! bertemu kembali bersama saya!hehehe...gelabah gile intro..ingat rancangan budak-budak ke ape..huhu..nothing to write but saje je nak wat entry untuk kawan aku ni ha..AHMAD SYUKRI RAHMAN nama ea...huhu..orangnye sporting, cute n sempoi...satu kepala n gila-gila la..

mane taknye, belum aku nk ngutuk, die da standby nk kuarkan word yang agak kasar..hehehe..tapi aku ok je...hahahaha...nak tahu tak sb ape?time ni die ade ngn aku, n aku da suh die pergi jauh-jauh..supaya die tak tgok ape yang aku nak tulih ni haa...huhuhu....tp tadi tgok gambar die, then die kate, "time ni aku kurusla" then aku lak sambung, "ko memg kurus la"..lepas je aku ckp perkataan tu die da standby..cam siot je..hahaha...

sebelum tu aku nak memperkenalkan die..die dak ofis aku...sama baya ngn aku..and ade lagi sorang..dean namanye..haaa itu kawan baik die, kawan baik aku jugak la...huhuhu...kelakar la depe berdua tu...nak-nak sebaya lagila menjadi-jadi perangai tak senonoh aku...hehehe...
aku actually just nak tunjukkan pic ni..pic yang syuk tangkap bile die kuar berdua ngan aku..hahaha...dating??aah..dating..hahaha..kt shah alam...wakakakaa..
takde la..saje je ajak die teman.. and ni hasil tangan dari die...
jap ea aku upload...



haaa... inilah hasil kerja si SYUKRI RAHMAN..ak panggil die SR..hehehe..die adalah photographer handalan...hehehe..bagi aku la an..kalo orang len tak tahu la..so, nanti if ade sape-sape nak tangkap gambar n perlukan photographer so leh la contact aku..n aku akan gtau die k..hehehe...
daaaaaaa.....

3 comments:

eensalleh said...

kim salam kat abg syuk photograpehr eh.kalau boleh,nak ngorat terus.hahaha.eh..kalau mintak tgkap2 gmbar ni,dia charge berapa?mesti best kalau buat 4 org kan?

almas liyana said...

wow...lain dr yg lain...nk gak kalo ley..hehehe
eh cincin ape tu??? tettt! ;p

enemylover said...

een: huhuhu..boleh je wei..aku pun da tye and nti aku tye lebeh lanjut kat die sal ni k.. :)

almas: uit2..hehehe..boleh je..tp sal cincin tu,hahaha..rahsia! :D

Post a Comment