my spirit

Saturday, September 10, 2011

Tahun yang sakan.. :)

Assalamualaikum wbt..

Weekend ni mesti ramai yang pergi beraya kan? Begitu juga ngn saya. Hari sabtu yang indah ini ingin beraya bersama kawan-kawan ofis and also my new friends. Hehehe. Ari ni sahaja, lebeh kurang tigabuah rumah yang ingin saya ziarah. Ermmm, kadang-kadang rasa ralat jugak sebab asyik beraya umah orang, umah kita tahun ni takde cam selalunya.

Saya rasa tahun ni sume dalam sejarah. T__T. Ermm takpe, maybe ada hikmah disebaliknya. Maaf ya kawan-kawan. :). Tapi tak semua kita rancang akan terjadi, mane tahu tiba-tiba ada perubahan masa pasti that time saya akan jemput korang-korang. Hehehe.

Sekarang ni aku tengah menunggu untuk pergi beraya bersama Ahmad Syukri Rahman dan juga Luqman Nulhakeem. Lokasi pertama adalah umah my kakak. Kakak Reen. :). Memang dari tahun lepas nak pergi, tapi tahun ni ada kesempatan. Alhamdulillah. Dan saya merasai yang tahun ni, tahun yang paling banyak saya pergi beraya. Sakan kan? Walaupun banyak bende yang melanda tapi tu la, bersama kawan-kawan menghilangkan segala rasa yang aneh.

Ternyata Allah masih sayang pada hambanya dan ingin hambanya hidup bergembira.Semalam juga adalah hari yang paling bahagia. Nak tahu, next entry k? InsyaAllah. :). Alhamdulillah. Aduh, lari tajuk lak. ok la, gtg! Nak beraya. Selamat memeriahkan hari korang ea?

Love ya!

gracias for read! :)

No comments:

Post a Comment