my spirit

Wednesday, September 7, 2011

bermaharajalela seketika..

Assalamualaikum wbt..

Tup, tup, dah masuk Syawal ke-9 dah kita. Rasanya tak terlambat aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya kepada korang-korang yang setia menunggu entry terbaru aku. Aku tahu aku taklah sepemes mane, tp aku pasti masih ada yang menanti entry aku. Maafkan aku ye kawan-kawan.

Ermmm, berkenaan entry aku ari ni, aku berseorangan selepas jam 2 petang tadi di ofis sampai ler sekarang. Dengan berbekalkan Mcd Lunch pemberian kakak ku Reen Jajuli so aku pun dukla menjaga ofis. Hanya FB la sebagai temanku. Dan tibe-tibe ade satu idea. Hehehe. Idea, aku nak bergayut seketika. Ermm sekali sekala bukannye selalu. Ye dak?

Bergayut ngn sape? Ermm perlu ke nak bagitahu? Tak perlu kan? Ala, korang bukannye kenal pun. Heheehe. So, biarlah rahsia. Yang penting im single but not available. Sebab dah ade kawan yang sangat99999 rapat. Boleh tak kata gitu? Hehe. We need to know each other first. Kan babe? Hihihi.

Tak lama la aku bermaharajalela. Only i think dalam 20 min pun tak sampai kot. Takpe la. Kire bermaharajalela jugakla tu. :). So, ni pun aku baru setel wat keje. Nak balik hujan lebat kot, tunggulah ujan redha sambil menghapdet blog yang dah bersawang ni. Nampak sangat pemalasnye. ye dak?



Ok la korang. Selamat Hari Raya!

4 comments:

tort said...

sapekah yg digayutkan??? jeng3...
hahaha

Anonymous said...

alaaa si tort ni sibuk je nk tau spe yg digayutkan... :) heeee... tort pon gayut2 gak ngn cik abe... >,<

cik tort said...

amboihhh @anonymous ni...hahhaa... bkn maen lagi ehh...
sape kah anda??? hahaahhahaa..nk ngorat~!!

akmar mia said...

sape je tu weih? aduh.. hehehe. ala, ingat orang takde bf takde nak gayut ke? hehehe.

Post a Comment