my spirit

Sunday, June 26, 2011

SEPAH juara! yeay!

Rasanya aku tak terlambat lagi nak ucapkan tahniah pada Kumpulan Sepah atas kemenangan mereka yang semalam..Ye dok?Hehehe..Kalau idak malam yang depa menang tu yang aku nak update, tapi perasaan "penyegan" tu menguasai diri aku, so tak leh aku update..

Malam ni, aku baru ja dapat on9.. Kalau idak, muka adik aku ja la yang dok mengadap lappy ni..Haish! geram lak ai..Asa nak perelai ja lappy ni..Hihihi..Dapat pulak aku nak perelai lappy ni? Mahu nanti aku pulak yang diperelai dek abang long aku, bukan abang long fadil tau..Hahaha..

So to SEPAH, lu orang memang terbaik la! Baik Punye bak kata si Shuib yang amat meminati Dafi tu..Aku rasa, dia dok sebut-sebut nama Dafi nak bagi berkenan kat anak dia tu la..Kan?kan?kan? Sebab Siti Sarah kan tengah mengandung..Untungla kalau anak depa cam Dafi..Hehehe...

Kemenangan SEPAH itu adalah kemungkinan tuah anak si Shuib and also kerjasama dorang diatas pentas Maharajalawak tu..Team work memang important dalam sesuatu kerja..And lu orang sume berjaya dengan suksess k! :)

Even ura-ura yang aku dengar yang kemenangan korang dah dirancang, tapi aku rasa korang memang layak untuk menang sebab kedua-dua persembahan korang memang konsisten..Aku jugak dapat tengok yang peminat JOZAN sume bersedih bile JOZAN dapat no.2.. Rilekslah korang, JOZAN tetap terbaik dihati peminat, orang mesti takkan lupakan Mail Lambong and Acai tu..Hehehe...Tapi kemenangan tetap berpihak kepada SEPAH..

So, to ahli kumpulan SEPAH, harap rezeki korang melimpah ruah begitu jugak ngn JOZAN , NABIL and JAMBU..KORANG sume memang terbaik dari ladang!! CONGRATESS to uolllsss!!


gracias for read!! :)

2 comments:

haffizmohdnoor said...

sepah memang layak menang pun..congrates SEPAH!! :D

akmar mia said...

tahu takpe!!thanks sokong sy!! :)

Post a Comment