my spirit

Thursday, December 30, 2010

frust? sikit la.. :)

penentangan hebat antara HARIMAU MALAYA & GARUDA menjadi satu fenomena di Malaysia..dan kemenangan berpihak kepada kite..yeay!!tahniah HARIMAU MALAYA..


gambar ni hiasan semata-mata by google..

hehehe..tp mengenai entry aku kali mengenai penjaga gol Malaysia yang kiut-miut lagi macho tu..hehehe..yela kan, penyelamat Malaysia..sangat-sangat berbangge seyh! dan hari ni jugak, aku selaku internet bergerak menjalankan kerja aku mencari cerita..(huhuhu, nampak sangat la bz bodykan?) eh2, busy body tapi i tak ganggu orang k.
dalam aku mencari-cari tentang pemain-pemain bola di fb, aku pun meng'search'la nama pemain goal keeper kite ni. KHAIRUL FAHMI CHE MAT.huhu...fuh!disitu ramai gile orang memberi kata-kata semangat untuk die dan juga pemain-pemain kebangsaan yang lain..demam bola AFF SUZUKI kali ni memg "kick" habis wa kata sama lu..wa yang tak minat bola ni tibe-tibe leh minat bola da menonggok depan tv dengan fokus (kehkehkeh..macam aku yang main bola)..tapi siyes beb!aku tak tipu..hihihi..

mana taknye, aku betul-betul salute keeper kite ni boleh menahan sepakan penalti dari FIRMAN(ketua pasukan Indonesia)..memang time tu aku bersyukur gile kat Allah..fuh! (sambil mengesat dahi)..tengokla penangannya.. :) aku kagum dengan mamat ni bukan time semalam je, tp time die beraksi di Bukit jalil juga..heehe..kalo aku terserempak ngn die, aku nak kate "u memg hebat bro!" (itu pun if ade rezeki mahu jumpe die)..hehehe..
see cara die tangkap bola..memang "superb" beb!

tp, dalam masa yang same, aku agak frust la bile tahu die ni ade awek..huhuhu...awek die comel seyh!siyes..even jeles tp aku doakan kebahagiaan mereka..and aku rasa mereka sangat-sangatla sweet..kalo korang-korang nak tahu korang leh singgah kat blog
Aimie Harmelia ni..kat situ macam-macam la die tulis sal first date mereka, n segala perkembangan relationship dorang..memg gempak...hehehe...hope u both will together until the end of time k!!. and to ELIA, ari ni kite, abis stalker blog anda tau..sangat-sangat curios nak mengetahui perkembangan anda berdua...jgn lupe k sambung PART 5 your love story k! i wait..hehehe...

haaa..ni awek die..Aimie Harmelia..hehehe..cik Elia, namo marah tau kite letak pic awak.. :)


okla, penat merepek mengaban, aku pun nak mengakhiri entry aku ni..even frust tp aku glad Malaysia da menang..takpe la..tak dapat KFCM pun takpe..aku minat kat SAFEE SALI si penjaring terbanyak n terhebat..n AMAR ROHIDAN (wah macam la mereke-mereke ni kenal n minat kat aku. sangat perasan kan?) hahaha..ala, bukan selalu tau nak pasan-pasan cmni..hehehe..ok la..kepada pemain-pemain negara yang lain, uols memang terbaik beb..wa salute lu orang..CAYALAH HARIMAU MALAYA!!HIDUP MALAYSIA BOLEH!!.



p/s: kepada gadis-gadis, uols jgn frust k..ilek sude..janji Malaysia menang,.yeehhaaa!!! (^_^)

1 comment:

Prahara Abadi said...

jangan sejarah lalu berulang lagi.
'menang dijulang,kalah dihentam.'
ape3 pun...teruskan perjuangan.
kekalkan prestasi tingkatkan kualiti.
gegarkan ASIA pula HARIMAU MALAYA!!

Post a Comment