my spirit

Monday, November 22, 2010

kawen (^_^)V



hehe.
interesting tak title kt atas tu?
interesting kan?aku lak yg jadi cam excited.
nak tau sebab ape?
kawan aku kawen la.

aku rasa happy gile dengar seru mereka mendirikan umah tangga da sampai.
cam tak sangke pun ade.
bagi aku lak, lambat lagi.
tapi keinginan tu memg ade.
ngn sape tu, tak pasti.
yela kan.
kite merancang.
yang menentukan Allah S.W.T.
so just leh plan je la.

tp aku rasa next year adalah tahun yang banyak berkaitan dengan sume2 ni.
abg kembar aku nak kawen, insyaallah kalo jadi.
abg sepupu aku nak bertunang.
kakak sepupu aku nak berkawen.
KAK MIMIE ex boy aku nak kawen.
banyak la.
tp paling awal utk tahun depan, member baik aku, TASHA.
si biras tak jadi.
aku ngn die same je.
takde jodoh.

haish!excited gile weyh!
cm aku plak yg nak kawen.
hahaha.
takpe2.
pape pun kite kene pasang angan2 dulu.
ye tak?
then baru la kan.
pape pun CONGRATES to uols2 yang mahu kawen tu.
hope sampai ke akhir hayat!
love u!

kalo korang tnye sal aku, aku nanti dulu.
byk bende aku nak setelkan dulu.
hehehe.
takkan lari kalo ade jodoh tu.
nti kalo da ok, korang tunggu je la kad aku k?
hehehe.

4 comments:

Anonymous said...

kak akmar, nak tanya.
abg kembar akak nk kawen?
abg akak yg kembar atau akak kembar jgk?
x faham na. hehehe..

ramai nye nk kawen.
jom la kite cari pasangan.
opppsss...
akak kn dh ade calon dh.
hehe..
semoga smpai ke akhir hayat dgn boy akak ekk.

-ladyana-

enemylover said...

hahaha.
aah dek.
abg kembar akak.
akak takde kembar.

tu la.
sume da sampai seru.
cm tak caye da 21thn.
aish!kelaka je kalo pk.
:)
insyaallah.
Amin!!

Anonymous said...

ooo..
ingat akak kembar.
hehehe...

kawen la kalau dh sampai jodoh.
yakin dgn diri.
all the best.

-ladyana-

enemylover said...

takde la.
akak kembar?
haish memg best la kan!
hehehe.

insyaallah.
tp akak lambat lagi la na.

Post a Comment