my spirit

Sunday, November 14, 2010

hari ini aku amek alih tugas mummy!

huhuhu..
mengenai entry aku kali ni, aku amek alih tugas mummy.
hahaha.
bru je ari ni.
rasa proub pada diri sb boleh siapkan breakfast merangkap lunch tepat pada masanya.

ari ni aku masak kari tanpa santan.
haaa..
nape aku masak camtu?
saje nk try test.
sb DEAR tak makan santan.
nak tgok ok ke tak.
tapi so far, tiada kritikan.
ok la tu.
hehehe.

selain tu, aku masak tomyam rebus masak sayur.
rupe tak ler cantik bagi aku.
tapi kalo rasa tu, bagi lidah aku,
ermm ok la.
sedap lidah merasa la.
hehehe.

ermm mummy kate, practice make perfect.
nanti kat umah orang, tak ler kekok.
so betul jugak.
tp aku ni tgok mood.
ase rajin pasti seronok nak wat keje.
but jgn ade yang mengacau.
kalo ade, mood yang ok, jadi tak ok.
huhuhu.

itula tande kasih sayang saya pada mummy & family.
:)

2 comments:

Anonymous said...

akak mmg panggil mummy ke?
bila nk masak untuk na?
nk rase jugak.
hehehe..

-ladyana-

enemylover said...

hehehe..
takla..
panggil mak je..
saje je nk english style..
huhuu..
mahu??mari sini dtg umah akak..
:)

Post a Comment