my spirit

Tuesday, April 6, 2010

homestay at antara gapi.. :D





apa yang ada sume lihat diatas ni adalah pic2 yang diambil ketika aku bersama famili ku bertungkus lumus membersihakan rumah baru kami di
Antara Gapi..

ermm sememgnya nama tempat tu tak familiar but hanya sesetengah orang je yg tau mane letaknye lokasi kediaman kami ni...
hahaha..

cam mysterious pulak kan???
saje je wat ayat skema sikit...
konon nk wat macam dokumetari lorr...

kawan-kawan...
ni la rumah baru keluargaku...
sorry la kalo aku quite bz lately..
ni la tempatnye kalo aku bz selain aku ke kelas di btg berjuntai tu...

sebab sumenye nk kene kemas...
pic ni pun da beberapa minggu yg lepas..
aku pun tak hengat tarikhnye..
hahahaha...

but now,umah ni sekarang tgah wat renovation...
utk keseluruhannya...
so kalo korang nk tau macamane keadaan setelah di renovate,nti aku take pic utk uols sume k..

so stay tuned la utk post2 aku yg akan datang..
:)
daaa!!~~


6 comments:

izza lemonade said...

kat mane?

enemylover said...

ermmm..
kat dengan hyway nk pergi tanjung malim..
ikut ulu yam 15 minutes kot sampai...
:)

izza lemonade said...

oh.kwsn perumahn yg baru buat tu ke?jauhnye ><

enemylover said...

aah..
kt situ sume kwsan perumahan baru..
eh takla jauh..
15-20min je kot..
ko pernah gi ea??

izza lemonade said...

slalu kot lalu ulu yam.jln balik kmpg sungkai.umah aku pon dekat ngan ulu yam jek.hehe.

enemylover said...

haaa..tau takpe...
die dekat je...
just straight je...
ikut ulu yam baru tu..
memg nti die kua kt hyway..

Post a Comment